Fra barnsben har jeg arbejdet med skrot, da både min far og farfar var skrothandlere. Jeg har derfor haft en stor indsigt i, hvordan man håndterer, og handler med skrot.

Jeg arbejder sammen med alle større aktører i markedet og kan derfor altid tilbyde nogle gode priser, samt en personlig god service.

Arbejder du sammen med Skrotmægleren, så er det altid mig du har kontakten med.

Kontakt mig hvis jeg skal kigge forbi din virksomhed. Jeg er sikker på jeg kan være behjælpelig.

Danni Larsen

Direktør

VORES MÅL

Vores mål er ganske enkelt. Vi genvinder fremtidens industrielle metaller effektivt og korrekt. 
Vi analyserer, processerer og klargøre metal restprodukter fra industrien til sekundære råmaterialer med fokus på Co2 effektive løsninger.

KontaktRing +45 51 64 85 00

Mere end 20 års erfaring

Med mere end 20 års erfaring er vi en af de ledende genvindingsaktører inden for jern og metal. Vi har specialiseret os i at tilbyde skræddersyede og bæredygtige genvindingsløsninger i hele Norden samt Færøerne.

Bæredygtig omstilling er en integreret del af vores forretning, og vi tror på, at en ansvarlighåndtering af skrotressourcerne er afgørende for en grønnere fremtid og for din virksomhed. Derfor arbejder vi også altid tæt sammen med vores kunder for at identificere og analysere det skrot vi håndterer, netop for at opnå en højere genvindingsgrad af jeres restprodukter.

Vi har et omfattende netværk af aftagere og et indgående kendskab til markedet. Dette giver os mulighed for at tilbyde en mere grøn, fair og effektiv løsning.

Skrotmægleren er mere end bare en virksomhed – vi er jeres samarbejdspartner, når I vil håndtere jeres skrot på en professionel måde, der tager hensyn til miljøet.

Overvejer du om det kan betale sig, at indgå i et samarbejde med Skrotmægleren, så kigger jeg gerne uforpligtende forbi til en snak om jeres nuværende løsning og om vi kan gøre det bedre i fællesskab.

Få den bedst mulige aftale i hus med Skrotmægleren

Bliv ringet op

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.