Fra barnsben har jeg arbejdet med skrot, da både min far og farfar var skrothandlere. Jeg har derfor haft en stor indsigt i, hvordan man håndterer, og handler med skrot.

Jeg arbejder sammen med alle større aktører i markedet og kan derfor altid tilbyde nogle gode priser, samt en personlig god service.

Arbejder du sammen med Skrotmægleren, så er det altid mig du har kontakten med.

Kontakt mig hvis jeg skal kigge forbi din virksomhed. Jeg er sikker på jeg kan være behjælpelig.

Danni Larsen

Direktør

OM SKROTMÆGLEREN

Skrotmægleren er stiftet og drives af Danni Larsen, som har arbejdet med skrot i over 20 år.
KontaktRing +45 51 64 85 00

20+ års erfaring med skrot

Skrotmægleren startede som en handelsvirksomhed, men har idag egen produktion hvor vi gennem avanceret teknologi og et veluddannet team både transporterer, analyserer, sorterer, skiller og granulerer metaller til genvinding. Vi modtager og transporterer idag skrot fra hele Norden og Færøerne.

Professionel, Fair og Partnerskab er 3 ord vi vægter meget højt og sætter en ære i at dyrke.

Skrotmægleren tilbyder et fair partnerskab, der giver dig og din virksomhed ro i sindet. Samtidig opnår du en god værdi af jeres metal skrot.

 

I producerer restprodukterne, vi håndterer resten!

Med vores ekspertise og processer sørger vi for, at jeres metal restprodukter genanvendes på en effektiv, transparent og bæredygtig måde.

Vi har et stort kendskab til aftagermarkedet i både ind- og udland, derfor kan du kan altid regne med at få en fair markedspris for jeres materialer. Vi har kundecases, hvor omsætningen løftes med over 50% eller med flere hundrede tusinde kroner om året.

Vi er mere end bare en aftager eller leverandør – Vi er din vej til en professionel og pålidelige partner inden for genvinding af metal skrot

Få den bedst mulige aftale i hus med Skrotmægleren

Bliv ringet op

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.