Fra barnsben har jeg arbejdet med skrot, da både min far og farfar var skrothandlere. Jeg har derfor haft en stor indsigt i, hvordan man håndterer, og handler med skrot.

Jeg arbejder sammen med alle større aktører i markedet og kan derfor altid tilbyde nogle gode priser, samt en personlig god service.

Arbejder du sammen med Skrotmægleren, så er det altid mig du har kontakten med.

Kontakt mig hvis jeg skal kigge forbi din virksomhed. Jeg er sikker på jeg kan være behjælpelig.

Danni Larsen

Direktør

Afhentning af skrot

Har du en mængde skrot til kranbil eller i container, så kontakt mig endelig. Jeg giver altid en god pris på dit skrot, og dækker det meste af Jylland og Fyn.
KontaktRing +45 51 64 85 00

Undgå pladsmangel og irritation

Jeg ved hvor vigtigt det er for industri kunder, at de kan stole på deres containere bliver tømt til tiden. En fuld container der ikke bliver tømt kan hurtigt give anledning til unødvendig kommunikation, pladsmangel og irritation.
Derfor har jeg flere samarbejdende transportører, der har mulighed for at hjælpe hvis jeg selv er i besvær, så du ikke ender i unødvendig situation.

Efter afhentning bestræber vi os på, at veje og gennemse den afhentede mængde skrot inden for 24 timer. Når skrottet er gennemset og vejet, så laves der en opgørelse, hvorefter beløbet til dig er klar til afregning.
Ved enkelte sorteringer kan det dog tage lidt længere tid. F.eks. ved en større mængde blandet aluminium mv.

Producerer din virksomhed meget plade skrot (plade skelet), så har jeg en rigtig god løsning på håndtering, samt en ekstra god pris som er win-win for os begge.

Overvejer du om det kan betale sig, at indgå i et samarbejde med Skrotmægleren, så kigger jeg gerne uforpligtende forbi til en snak om jeres nuværende løsning og om vi kan gøre det bedre i fællesskab.

Få den bedst mulige aftale i hus med Skrotmægleren

Bliv ringet op

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.